Over Chocolates from Heaven
Wij zijn een eerlijke, premium, biologische en fairtrade chocoladeproducent met een missie.
Wij maken onze chocolade met heel veel passie, daarom gebruiken we ingrediënten die voldoen aan strenge normen voor kwaliteit, ethische handel en ecologische duurzaamheid.
Wij zijn allemaal gek van chocolade en samen met jou streven we naar een betere wereld vol (h)eerlijke chocolade.
de eerste stappen naar een chocoladetablet
hoe wordt chocolade gemaakt?
De transformatie van cacao in chocolade begint met een boom, de Theobroma Cacao. Deze boom wordt gekweekt in tropische klimaten en begint na ongeveer twee jaar vruchten af te werpen.
Deze vrucht is de cacaopeul die de kostbare cacaobonen bevat. Na de handmatige oogst worden deze bonen maximaal een week op natuurlijke wijze gefermenteerd en in de zon gedroogd.
De reis gaat verder terwijl de bonen naar chocoladeproducenten worden verscheept, waar ze worden geroosterd en vermalen tot cacaomassa.
Deze massa wordt vervolgens gemengd met suiker en andere ingrediënten en verder verfijnd tot het ontwikkelen van aroma's die geliefd zijn bij chocoladeliefhebbers overal ter wereld.
Ontdek de geheimen...
Binnen in de chocoladefabriek
Neem een kijkje in de chocoladefabriek waar alle Chocolates from Heaven tabletten worden gemaakt!